Suède loafers passen het beste bij mij

Mode en Kleding

Suède loafers passen het beste bij mij

Met de vele stijlen en soorten suède laarzen voor dames die ik in de loop der jaren heb gedragen, is het altijd een raadsel geweest welke het beste bij mij zouden staan en welke niet. Suède is een klassieke laars die bij elke garderobe past en echt niet veel extra's nodig heeft dan een paar gewone hakken om hem er geweldig uit te laten zien. Hierdoor kiezen meer vrouwen ervoor om suède loafers te dragen in plaats van het meer traditionele bootie-achtige schoeisel. Hier zijn mijn top vijf keuzes voor welke suède loafers het beste bij mij passen:

Welke suède loafers het beste bij mij passen

De eerste en meest klassieke stijl van suède loafers die het beste bij mij past, is een platte of sandaalachtige stijl met een dunne rubberen buitenzool en een zachte kurk eronder voor comfort. Dit is ook de meest klassieke stijl van suède laarsjes . Er is niet al te veel variatie in dit type bootie, wat perfect is voor die mensen die het simpel proberen te houden. Platte suède schoenen voor dames verschillen niet veel van gewone loafers in de manier waarop ze zijn gemaakt of gestileerd, maar ze hebben wel een unieke look die erg aantrekkelijk is voor vrouwen. Een paar suède sandalen in mijn kledingkast is bijna een must voor die koude winternachten wanneer ik gewoon niet uit bed wil komen.

Als je op zoek bent naar een suède schoen met wat pit en glamour, dan is een driekwart laarsje in bruin of beige een uitstekende keuze. Deze worden geleverd met dezelfde suède bescherming, maar hebben ook een leuk bedrukt ontwerp dat een vleugje kleur aan je outfit zal toevoegen. Mijn favoriete kleur is zwart, dus deze zien er absoluut prachtig uit met jeans, rokken en leggings. Deze zijn zeer veelzijdig en kunnen met veel verschillende kledingstijlen worden gedragen, waaronder jurken, t-shirts, korte broeken en zelfs met een prachtige zomerjurk!

Informatie over dit onderwerp: Alberto Bellini